Hinnasto

Hinnasto

TUNTIVELOITUKSEEN PERUSTUVA HINNOITTELU

Useimmiten palveluiden hinta muodostuu työhön kuluneen ajan mukaan. Tällainen järjestely on asiakkaalle käytännöllisintä, sillä etukäteen on miltei mahdotonta tietää, millaisia ongelmia on todellisuudessa vastassa. Myös asiakkaan on helppoa määrittää loppukustannuksia, sillä laskutamme työstä kuin työstä saman hinnan. Konsultointi- ja tietokoneen kokoamispalveluissa sovimme tapauskohtaisesti kiinteän hinnan, joka sisältää osien tilauksen, koneen kokoamisen ja ohjelmistojen asennuksen. Kaikesta keskustelemme kuitenkin asiakkaan kanssa etukäteen.

Tuntihintamme on 60 euroa. Laskutamme hinnan alkavan tunnin mukaan, jolloin esimerkiksi 1,5 tunnin työstä veloitamme 120 euroa.

Työmme on myös kotitalousvähennyskelpoista, lisää kotitalousvähennyksestä täältä!

Matkoista veloitamme Tampereen keskusta-alueella kiinteän kotikäyntiveloituksen 20 euroa. Mikäli apuamme tarvitaan kauempana (kuten Ylöjärvellä tai Teiskossa), veloitamme kotikäyntiveloituksen lisäksi Tampereen ulkopuolisista kilometreistä 65snt/km.

Prohelp lupaa myös asiakkaalle tyytyväisyystakuun: Mikäli emme osaa ratkaista ongelmaasi, veloitamme ainoastaan matkakulut. Mielestämme tällainen käytäntö on asiakkaan kannalta riskitön, sillä ei ole pelkoa, että joutuisi maksamaan turhasta. Soittaminen ei maksa mitään, emmekä laskuta mistään tekemisestä ilman asiakkaan hyväksymistä, joten kannattaa rohkeasti ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarkempia tietoja.

Hinnat sisältävät 24% alv:n ja ovat voimassa toistaiseksi.