Etusivu

Onko sinulla tietotekniikan kanssa ongelmia tai kysymyksiä liittyen tietokoneisiin? Eikö tietokoneesi toimi kunnolla, vai tarvitsisitko muuta apua, mutta et tahtoisi viedä tietokonettasi kalliiseen ammattihuoltoon? Oletko ehkä hankkimassa uutta tietokonetta tai oheislaitetta, mutta et ole varma, mitä kannattaisi ostaa? Vai, oletko ehkäpä aloittamassa pienyritystä tai muuten vain tarvitsisit juuri sinulle räätälöidyn tietokonepaketin tai ehkä jopa useammankin? Prohelp on vastaus ongelmiisi!

MIKÄ PROHELP ON?

Kiintolevyn kuva

Prohelp on tietotekniikan kanssa pulaan joutuneiden ihmisten avuksi perustettu yritys, jonka tarkoituksena on auttaa asiakasta hänen tietotekniikkaongelmissaan parhaimmalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla. Prohelp tekee kotikäyntejä asiakkaiden luokse iltaisin juuri silloin, kun heille sopii, myös lyhyellä varoitusajalla! Lisäksi me autamme tietotaidoillamme erilaisissa laitehankinnoissa asiakkaan edun huomioiden.

ONGELMIA TIETOKONEEN KANSSA?

CD-levyn kuva

Työstä perittävät korvaukset muodostuvat täysin kuluvasta ajasta, riippumatta siitä, millaista työtä on vastassa. Tämä on asiakkaankin kannalta miellyttävintä, sillä sekavia ja vaikeaselkoisia hinnastoja meiltä ei löydy, ja esimerkiksi laitehankinnoissa Prohelp etsii edullisimman liikkeen tuotteen ostoa varten. Prohelp ei myöskään suorita minkäänlaisia toimenpiteitä ilman asiakkaan suostumusta. Lisätietoja löydät Palvelut-sivuiltamme ja FAQ kysymys-vastaus -osiostamme. Meille kannattaa myös soittaa rohkeasti, jos tahdot tietää enemmän. Yhteystietomme löydät täältä.

Tyytyväisyystakuu

Mahdollisimman hyvän asiakastyytyväisyyden turvaksi Prohelp lupaa tyytyväisyystakuun: jos emme pysty ratkaisemaan asiakkaan ongelmaa, veloitamme vain matkakulut!