Prohelpin historia

Yhteystiedot

PROHELPIN HISTORIA

Prohelp Mikrotuki Ay on perustettu kahden opiskelijan voimin vuonna 2005. Aluksi Prohelp toimi perustajiensa opintojen ohessa, ja nykyisin päivätöiden ohessa. Vuosien varrella Prohelpin asiakkaina on ollut satoja yksityisasiakkaita sekä myös kymmeniä pienyrittäjiä.

Prohelp paikallislehdissä

Yrityksen alkuvaiheilla vuonna 2005 kotikäynteihin perustuva tietokoneapu oli sen verran uusi palvelumuoto, että myös paikallislehdet tekivät Prohelpistä muutamia lehtiarikkeleita, joista on tarkemmin kerrottu alempana.

Aamulehti / Moro

Aamulehden viikkoliite Moro julkaisi 10.11.2005 artikkelin tuoreesta yrityksestämme. Artikkelin löydät Moron sivulta 14-15 otsikolla ”Meisseli ja pölynimuri riittävät tarvikekaluiksi / Opiskelijapoikien firma jelppaa kotikäynnein asiakkaita tietokonepulmissa.” Jutun kirjoitti Moron toimittaja Päivi Vasara.

Tamperelainen

Kaupunkilehti Tamperelainen julkaisi lauantaina 13.5.2006 artikkelin ”Opiskelijat auttavat tietokonehuolissa”. Jutun kirjoitti Tamperelaisen toimittaja Jenni Satola. Voit lukea artikkelin kokonaisuudessaan täältä (640kt).

Pirkanmaan sanomat

Pirkanmaan Sanomat julkaisi 30.08.2007 sivulla 26 artikkelin ”Kun kone jämähtää, on apukin lähellä”. Taru Oksanen toimittaman artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan täältä (580kt).